Personuppgiftslagen ersätts av nya dataskyddsförordningen (GDPR)

Den 25 maj 2018 träder nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

 

Arkaden behandlar personuppgifter för att kunna skicka ut information, nyheter, erbjudande, inbjudan till event till i dig som är prenumerant av Arkadens nyhetsbrev. Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet genom en länk längst ner i mailet.

Arkaden kan komma att fotografera under och i samband med event i gallerian. Bilderna kan komma att användas för att informera och eller marknadsföra verksamheten. Eventuella frågor eller invändningar sker till kontakt nedan.

 

Dina rättigheter
Du har rätt att få veta hur dina uppgifter behandlas av Arkaden och att få ett utdrag om vilka uppgifter av dig som vi behandlar. Du har även rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade i vissa fall. Intergritetspolicyn uppdateras löpande på arkadengalleria.se/gdpr/ Du kan nå oss på 031-743 42 00 och vi kommer att besvara dina frågor så snart som möjligt. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss. Vill du läsa mer om den nya förordningen så gör du det på www.datainspektionen.se

 

Arkadens fastighetsägare:
Vasakronan AB
Box 112 64
404 26 Göteborg

Telefon
031-743 42 00