LÖFQVIST & VI – NY RESTAURANG OCH BAR I ARKADEN

Nu finns en ny spännande restaurang och bar på övre plan i Arkaden. Ett riktigt efterlängtat inslag av Arkadens besökare och kunder.

 

Vilka är ni som ligger bakom den nya restaurangen?

Bill Svenningsson, krögare och köksmästare i Göteborg sedan 70-talet på restauranger som Déjà Vu, Särö värdshus, Åtta glas , Farbror Hjördis, Amanda Boman och nu senast köksmästare på Sandberg & Månsson. Martin Löfqvist som är ägare till Subway Kungsportsplatsen och Västra Hamngatan. Samt Dennis Ge och Sadber Fazlijaj som idag äger och driver Pix Bar och Restaurang Bourbon Street.

 

Beskriv konceptet och restaurangens inriktining. 

Konceptet är husmanskost, vegetarisk mat, sallader, soppa där vi satsar på ekologiskt och med de bästa närproducerade råvarorna för säsongen, allt i en inspirerande och trevlig miljö. Vi har afterwork med olika teman på fredagar samt en härlig shoppinglunch på helgen. Varför inte avsluta shoppingdagen med ett glas bubbel i baren?

 

Varför öppnar ni i Arkaden?

Vi ser Arkaden Galleria som en naturlig mötesplats i hjärtat av Göteborg. Med gäster från huset, närområdet och shoppingkunder så vet vi att med en trevlig miljö och bra utbud så kommer gäster och besökare trivas och återkomma.

 

Vilka öppettider har ni och hur många gäster kan äta samtidigt?

Våra öppettider är samma som Arkadens och med lunch måndag till fredag mellan 11-16 och shoppinglunch på helgen 12-17. Övriga tider serverar vi smårätter, vin och öl samt kaffe. Vi har ca 100 sittplatser och 10 barplatser. 

Varmt välkommna till Löfqvist & vi

Arkaden, övre plan