ÖPPETTIDER & HITTA

TILLFÄLLIGT FÖRÄNDRADE ÖPPETTIDER I ARKADEN

Utifrån rådande situation som en följd av coronaviruset förkortar Arkaden tillfälligt öppettiderna. De nya öppettiderna börjar gälla från och med den 19 mars tills vidare. Varierande öppettider mellan butikerna kan förekomma och eventuellt ändras.

 

Tillfälliga öppettider:

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

 

Vi följer händelseutvecklingen och förhåller oss till Folkhäl- somyndighetens råd och regeringens riktlinjer för att både personal och gäster skall känna sig trygga.

Ordinare öppetider:
Måndag-Fredag 10-20
Lördag 10-18
Söndag 11-17

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

 

Arkaden hittar du mitt i centrala Göteborg med entréer från Brunnsparken, Fredsgatan och Östra Hamngatan.

Arkaden är en galleria med 24 butiker, restauranger med fokus på mode, design, inredning. Här hittar du bra shopping i butiker. Öppettider i Arkaden är måndag till fredag klockan 10.00 till 20.00. Lördag 10.00 till 18.00. Söndag 11.00 till 17.00. Välkommen till Arkaden. Göteborgs Galleria. I Arkaden Galleria hittar du bra mode och inrednings- butiker som Zara, MQ, Mango, Nilson Shoes, Vans, Benetton, Raglady by Tara, Tara, Tesla Göteborg, Face Stockholm. Är du hungrig har vi restauranger och café.

Öppettiderwht Öppettider

SparaSpara

 

SIGN-UP!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och låt Arkaden få inspirera dig med modenyheter, exklusiva erbjudanden, produkter och trender direkt i din inkorg.